top of page
MNS-509.jpg

ASIANTUNTIJAPALVELUT

Kaipaatko matkailualan kartoitusta tai selvitystä? Kiinnostaako kansainvälistyvän yrityksen konsultointipalvelut?

Kuva: Hilja Mustonen

YRITYSTEN KANSAINVÄLISTYMISEN JA TUOTEKEHITYKSEN SPARRAUS - BUSINESS FINLANDIN INNOVAATIOSETELI

Tarjoan kansainvälistyville matkailualan yrityksille apua tuotteiden, palveluiden ja prosessien kehittämisessä.  Tarjoan sparrausapua tuotekehitykseen, uusien digitaalisten markkinointikanavien haltuunottoon sekä myyntikanavien valintaan. Ketterästä tuote- ja testauspalvelusta esimerkkinä voi mainita vaikkapa matkailupalvelun tuotetestauksen kansainvälisellä matkailijaryhmällä.

Onko sinulla kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava uusi tuote- tai palveluidea? Voit saada Tekesin Innovaatiosetelin, jolla voit ostaa tarjoamaani uutta tietoa ja osaamista yrityksellesi. 

Innovaatioseteli-rahoituspalvelussa avustuksen määrä on 5 000 euroa ja 100% ostettujen palvelujen arvonlisäverottomasta määrästä. Avustus maksetaan rahoituksen saajalle sen jälkeen, kun tämä on hyväksynyt toimittamani työn ja maksanut palkkion.

Asiakkaan raportoitua projektin, palvelun tuottaja laskuttaa Business Finlandia. Huom! 


Mihin innovaatiosetelin arvon voi käyttää?

  • Tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyvät palvelut 

  • Kokeilut sekä ketterä tuote- ja palvelukehitys

  • Innovaatiotoimintaan liittyvät mittaus- ja testauspalvelut

  • Innovaatiotoimintaan liittyvät soveltuvuustutkimukset ja asiantuntijalausunnot

Lue lisää Tekesin Innovaatiosetelistä.

https://www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli/

Miten innovaatioseteliä haetaan?


Tutustu yritysprofiiliini innovaatiosetelin palveluntarjoajalistauksessa

MATKAILUALAN SELVITYKSET

Teen matkailuun ja kansainväliseen matkailumarkkinointiin liittyviä selvityksiä, kartoituksia, sekä pienimuotoisia kehittämisprojekteja. Matkailualueille, hankkeille tai yksittäisille yrityksille voi olla hyödyllistä käyttää asiantuntijaa apuna esimerkiksi markkinointistrategian, markkinoinnin toimintasuunnitelman tai jakelutieselvityksen laatimisessa, tai kansainvälisten kohderyhmien määrittelemisessä.

ASIANTUNTIJALUENNOT

Tarjoan asiantuntijaluentoja ja seminaaripuheenvuoroja aihepiirinä mm. kansainvälinen matkailu, digitaalinen matkailualan markkinointi ja myynti.

ISO-BRITANNIAN MARKKINATUNTEMUS

Erityisvahvuutenani on englanninkielisten markkinoiden ja etenkin Ison-Britannian matkailumarkkinoiden tuntemus.

Tunnen brittiläiset matkojen myyjät (matkanjärjestäjät, online-operaattorit) ja heidän toimintatapansa, ja autan mielelläni suomalaisia yrityksiä löytämään tuottoisimmat kumppanit. 


Kansainvälistymisessä on erityisen tärkeää, että sopivat yritykset löytävät toisensa, jotta molemmat saavat oikeita tyytyväisiä asiakkaita!

Jos alueella halutaan esim. lisätä englanninkielisten vierailijoiden määrää tai parantaa heidän saamaansa palvelua, autan mielelläni asiassa. Ehkä kaipaatte asiaan liittyviä selvityksiä, tutkimuksia, koulutuksia ja kampanjoita?

Blueberry Consulting suunnittelee ja toteuttaa (yhteistyössä Toolbox -travel marketing & consulting –yrityksen kanssa) brändi- ja tuotemarkkinoinnin toimenpiteitä Britanniassa. Tarjoamme yrityksille osallistumismahdollisuuksia esim. kansainvälistymisavustuksilla osarahoitettuihin yhteishankkeisiin.

Olemme suunnitelleet markkinoinnin vuosiohjelman, josta yritykset ja alueet voivat valita itselleen sopivia B2B ja/tai B2C kampanjoita, myyntitilaisuuksia, näyttelyosallistumisia sekä media- ja matkanjärjestäjävierailuja.

Tarjoamme yhteismarkkinointiin osallistuville yrityksille myös sähköisen median päivityksiä, sisällöntuotantoa sekä näytteilleasettajapalveluita, jolloin asiakkaat voivat halutessaan ostaa kaikki palvelut yhtä kampanjaa varten samalta toimittajalta.

Tutustu yhteistyössä työstämäämme vuosiohjelmaan.

blueberries-1652422_1920.jpg

OTA YHTEYTTÄ!

Marjo Ranta-Irwin
Tuusula, Finland

+358 44 213 4759

  • LinkedIn
bottom of page